Лайм

Дитина принцеси Беатріс отримає титул при народженні - на відміну від Арчі і сина її рідної сестри

Все завдяки аристократичному корінню її чоловіка Едоардо Мапеллі-Моцці

Онука Єлизавети II принцеса Беатріс чекає дитину, яка при народженні отримає титул. При цьому у сина її рідної сестри Євгенії, який народився в лютому, є тільки прізвище його батька Джека Бруксбенка. Причина такої "нерівності" - аристократичне походження чоловіка Беатріс, Едоардо Мапеллі-Моцці, пише Page Six.

Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк з сином Августом. Фото: instagram.com/princesseugenie/

Коли італійський граф Моцці одружився на молодшій дочці принца Ендрю, вона стала італійською графинею. Отже, їхня дитина успадкує не британський королівський титул, а титул граф або нобілі донна, що в перекладі з італійської означає "шляхетна жінка". Чоловік принцеси Євгенії Джек Бруксбенк - простолюдин, тому їхній син Август хоча і займає 11 місце в лінії наслідування прстолу, не має ніяких титулів.

Згідно з королівським протоколом, діти Беатріс і Євгенії не мають права на британський титул, хоча обидві принцеси є дочками принца Ендрю і онучками Єлизавети II. Усе через указ короля Георга V 1917 року, який вирішив, що лише онуки правлячого монарха мають право на королівський титул, а правнуки - ні. Саме з цієї причини син принца Гаррі і Меган Маркл Арчі не отримав титул. У дітей принца Вільяма і Кейт Міддлтон є титули принців і принцес, оскільки Вільям займає друге місце в лінії престолонаслідування і одного дня стане королем.

Принцеса Беатріс з чоловіком Едоардо мапелло-Моцці Фото: instagram.com/princesseugenie/

Про те, що 32-річна принцеса Беатріс чекає первістка, королівський палац оголосив 19 травня, в день третьої річниці весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Беатріс і 38-річний італійський забудовник-аристократ зв'язали себе узами шлюбу в липні 2020 року: через пандемію COVID-19 їм довелося перенести весілля. У Моцці також є 4-річний син Крістофер від попередніх стосунків з Дарою Хуанг.

  • У березні цього року королева Великобританії стала прабабусею вдесяте: її онука Зара Тіндолл народила сина Лукаса Філіпа. Чоловік Зари Майк Тіндолл в своєму подкасті поділився дивовижними подробицями народження дитини.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято