Лайм

Ми ображені: переможці "Євробачення-2021" прокоментували чутки про наркотики на конкурсі

Переможці конкурсу "Євробачення-2021" спростували чутки про те, що їхній соліст нюхав кокаїн під час фінального концерту 22 травня.

В інтерв'ю BBC Breakfast Даміано Давид з групи Maneskin сказав, що 24 травня добровільно пройде тест на наркотики. Розмови про те, що він вживав кокаїн, почалися після короткого відео, на якому він схилився над столом під час конкурсу.

"Це був момент, коли нам поставили дванадцять балів. [Гітарист] Томас розбив склянку, я аплодував і побачив, як скло розбилося. Так, я відчуваю себе дуже ображеним, думаю, що це обурливо. Ми молоді хлопці з величезною пристрастю до музики, і я думаю, що це затьмарює нашу перемогу. Але ми пройдемо тест на наркотики і доведемо, що все це спекуляції, - сказав співак. - Ми пройдемо його сьогодні, через кілька годин".

"Це дуже сумно, бо ми несемо музику і позитивний посил. Ми ніколи не вживали наркотики і не хочемо поширювати подібних речей. Ми просто намагаємося зосередитися на тому неймовірному, що сталося, і на всіх людях, які нас підтримують. Я не думаю, що люди повинні говорити про нас дурниці ", - заявила басистка Вікторія.

"Ми дійсно ображені", - додав Даміано.

Тим часом фанати захищають музиканта і вказують, що на відео обидві його руки лежать на столі і стиснуті в кулаки. "Ви можете бачити обидві його руки, і жодна з них не робить того, що потрібно, щоб нюхати кокаїн. Зробити доріжку без рук насправді неможливо", - пишуть в Twitter.

У своїй заяві Європейський мовний союз повідомив, що учасники групи Maneskin попросили Девіда пройти тест на наркотики, щоб спростувати це припущення.

Рок-група Maneskin була фаворитом букмекерів перед фіналом "Євробачення-2021" і отримала найбільшу кількість голосів. Ця перемога стала для Італії третьою в історії пісенного конкурсу і першою після перемоги Тото Кутуньо в 1990 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ірина Горова розповіла про особисте життя доньки Наталі. Дівчина вийшла заміж та проживає у Польщі

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід