Лайм

Опальний Кевін Спейсі повернеться на екрани вперше після звинувачень у насильстві і педофілії

Актор зіграє в італійському інді-фільмі

Кевін Спейсі, чия кар'єра рухнула через секс-скандал у 2017 році, повертається в кіно. Він зніметься у фільмі італійського режисера Франко Неро, пише Variety.

Фото: Netflix

У низькобюджетному інді-фільмі "Чоловік, який намалював Бога" Спейсі зіграє невелику роль поліцейського детектива. Головним героєм стане сам Франко Неро. Також у зйомках задіяна дружина Неро, оскароносна британська актриса Ванесса Редгрейв ("Фотозбільшення", "Сніжне почуття Смілли").

"Чоловік, який намалював Бога" стане першою роботою Кевіна Спейсі в кіно після численних звинувачень. Згідно веб-сайту Filmitalia, це історія про сліпого художника, який створює реалістичні портрети, просто слухаючи людські голоси.

"Я дуже радий, що Кевін погодився взяти участь у моєму фільмі, - сказав Франко Неро. - Я вважаю його великим актором, і мені дуже кортить почати фільм".

У листопаді 2017 року Спейсі відсторонили від головної ролі в серіалі Netflix "Картковий будиночок", оскільки проти нього стали висувати звинувачення в сексуальному насильстві і неправомірній поведінці. Більше 20 молодих людей, які працювали у лондонському театрі Old Vic під керівництвом Спейсі, повідомили про домагання. У 2018 році актора звинуватили в нападі на підлітка, але пізніше ймовірна жертва відкликала позов. Потім влади розглянули два позови про сексуальне насильство проти Спейсі, але в підсумку один із них відхилили через вичерпаний термін давності, а інший - через смерть заявника.

У 2020 році чоловік із Нью-Йорка анонімно подав позов проти Спейсі, стверджуючи, що той згвалтував його в 1986 році, коли йому було 14 років. У травні суд постановив, що ця людина не зможе продовжувати судовий процес анонімно.

  • Тим часом засуджений за насильство Харві Вайнштейн у в'язниці майже осліп і втратив зуби. Здоров'я занепалого кіномагната похитнулося акурат напередодні нового суду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину