Лайм

Трансгендер Елліот Пейдж показав фото топлес після видалення грудей

Номінант на "Оскар" щасливий в новому тілі

У березні зірка фільмів "Джуно" і "Початок" Елліот Пейдж розповів, що видалив молочні залози після свого гендерного переходу. Актор, раніше відомий як Еллен Пейдж, опублікував в Instagram перший знімок топлес, на якому видно шрами від операції і сталевий прес.

"Перші плавки транс-малюка", - написав він.

Фото: instagram.com/elliotpage/

Знімок набрав в соціальній мережі більше 2 млн лайків і десятки тисяч коментарів. Шанувальники і знамениті друзі актора відзначили, наскільки щасливим він виглядає.

У квітні Елліот Пейдж дав відверте інтерв'ю Опрі Вінфрі, в якому розповів, що з дитинства був на 100% впевнений в тому, що він - хлопчик. Все своє життя актор відчував гендерну дисфорію, а необхідність носити жіночий одяг на зйомках і офіційних заходах приносила йому сильний дискомфорт. Гендерний перехід і операцію з видалення грудей він назвав досвідом, який звільнив його, приніс багато енергії і допоміг впізнавати себе в дзеркалі.

"Я хочу, щоб люди знали, що це не просто змінило моє життя. Я також вірю, що це рятує життя інших людей", - сказав він.

У свої 34 роки Елліот Пейдж встиг знятися більш ніж в 40 фільмах і серіалах, найвідоміші з яких - "Льодяник", дві частини "Людей Ікс", "Початок", "Джуно", "Римські пригоди", "Академія Амбрелла". За роль неповнолітньої матері у фільмі "Джуно" актор був номінований на "Оскар". Він заявив про себе як про чоловіка у грудні 2020 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Обожнюю: Ольга Сумська зворушливо звернулася до старшої доньки

Акторка Ольга Сумська зворушливо звернулася до доньки, яка живе в Росії. Жінка показала архівні сімейні кадри

Спалені книги пахнуть горем: перша леді України розповіла, що придбала на "Книжковому Арсеналі"

Перша леді України Олена Зеленська відвідала міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал. Вона особливу увагу звернула увагу на стенд харківського видавництва Vivat

Ведучий Євген Фешак розповів, навіщо в мережі пліткують про розлучення Єфросиніної та Хромаєва

В мережі пліткують про можливе розлучення Маші Єфросиніної і Тимура Хромаєва. Український ведучий Євген Фешак висловився з цього приводу