Лайм

Чоловікові повернули обручку через 55 років після втрати - сім'я шукала його все життя

Несподівана знахідка ощасливила сім'ю

У 1966 році Ренсом Джонс із Теннессі (США) загубив обручку у дворі своїх батьків. 55 років по тому чоловік возз'єднався зі своєю коштовністю завдяки новим власникам будинку, пише Daily News Journal.

Фото: dnj.com/

Джонс розповів, що він і його родина шукали кільце протягом багатьох років. Разом із дружиною вони часто відправляли своїх дітей на "полювання", але знайти прикрасу не вдавалося.

"Наші діти виросли у пошуках мого кільця. Мій син, якому зараз 51 рік, все життя думав, що це було брехнею, щоб їх зайняти", - сказав чоловік.

Фото: dnj.com/

У 2006 році сім'я продала рідний дім, і під час останньої прогулянки розповіла новим власникам Дагу і Саманті Кук про втрачене кільце. Ті поставилися до цього як до сімейної легенди, але під час пандемії, коли у них з'явилося багато вільного часу, подружжя вирішило зайнятися пошуком скарбів за допомогою металошукача. Яке ж було їхнє здивування, коли під шаром землі товщиною приблизно 10 см вони виявили кільце з ініціалами Ренсома Джонса і датою "21 січня 1966 року".

Даг Кук розшукав сім'ю Джонс і запросив їх забрати свою давно давно втрачену прикрасу.

Фото: dnj.com/

"Це була дуже емоційна подія - повернути кільце. Після стількох років воно знову на моєму пальці, - сказав Джонс. - Зазвичай я не плачу, але цього разу дав слабину. Це було одне з найрадісніших переживань у моєму житті".

  • Жінка не розгледіла лотерейний квиток і ледь не втратила мільйон - її виручив чесний продавець магазину. Переможниця розплакалася від несподіванки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Кенсінгтонському палаці відповіли, коли Кейт Міддлтон зможе повернутися до роботи та вийти в світ

Кейт Міддлтон зможе повернутися до королівських обов'язків лише після того, як їй дозволять це лікарі - заява палацу

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Американський актор Міша Коллінз підтримує Україну - зірка оголосив про збір для рятувальників та відвідав підрозділ ДСНС у Києві

Втратив всіх своїх друзів: Олег Псюк з Kalush Orchestra розповів про подолання важких залежностей

Репер Олег Псюк зізнався, що мав залежності від наркотиків та алкоголю, які з'явилися ще у дитинстві