Лайм

Сергій Притула став багатодітним батьком та показав перше фото з новонародженою дочкою

У сім'ї Притул - ще одна дівчинка

Український ведучий Сергій Притула став батьком втретє - у шоумена народилася ще одна донька. Дівчинка, яку батьки назвали Стефанією, з'явилася на світ 25 травня в одному з приватних пологових будинків Києва.

Приємною новиною щасливий тато поділився у соціальних мережах. Він опублікував колаж з двох знімків, на одному з яких зображений з новонародженою крихіткою. "Тепер нас п'ятеро. Вітаємо у сім'ї Стефанію Сергіївну", - написав Притула в Instagram та подякував дружині за дочку.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергіі̆ Притула (@siriy_ua)

Катерина також поділилася сімейною радістю у соцмережі. Вона опублікувала серію зворушливих фотографій і написала: "Чудовий день, щоб з'явитися на світ, Стефаніє! 25.05.2021! Ми всі дуже чекали тебе! Дякую Богу за Тебе! Ласкаво просимо у сім'ю Притул та в океан любові".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від katrusya_s (@kateryna_pry)

Сергій Притула та Катерина Сопельник, співробітниця Нового каналу, одружилися у 2015 році. Влітку 2017 року у сім'ї Притул народилася перша спільна дитина - дочка Соломія. У ведучого також є старший син Дмитро від першого шлюбу.

  • У жовтні минулого року ряд українських ЗМІ з сумнівною репутацією поширив нібито інтерв'ю колишньої дружини Сергія Притули, яка раптом вирішила розповісти про жорстокість екс-чоловіка. Але якщо розібратися, вся ця історія - черговий фейк, над яким посміялися і сама Юлія, і ведучий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії