Лайм

Летюча миша в салоні літака змусила пілотів здійснити посадку

Через це літак злив пальне на суму 300 тисяч доларів

Рейс Air India здійснив вимушену посадку після того, як пасажири виявили у себе над головами кажана, пише Mirror. Інцидент зняли на відео, яке показало піруети рукокрилого в салоні літака.

Boeing 777 вилетів з Делі в Ньюарк (США) о 14:20. Рейс мав тривати 15 годин, але всього через 30 хвилин він повернувся в пункт відправлення. Пілот повідомив диспетчерську службу про небажаного пасажира, і йому порадили негайно розвернутися.

Літаку довелося злити паливо на суму 300 тисяч доларів, після чого він благополучно повернувся в міжнародний аеропорт Індіри Ганді. Коли на борт піднялися фахівці з дикої природи, вони виявили кажана мертвим у секції бізнес-класу. Тіло тварини видалили, а салон обробили дезинфікуючим засобом.

Представник Air India повідомив, що кажан міг потрапити в літак із транспортного засобу кейтерингової служби. Він виявився індійською летючою собакою - одним із найбільших криланових, розмір якого може досягати 30 см, а розмах крил - 130 см. Такі тварини харчуються тільки фруктами, а ось їхнє м'ясо в деяких місцях вважається делікатесом, тому на них продовжують полювати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа