Лайм

Чоловік і дружина перетворили будинок на храм шанувальників McDonald's - один тільки вітраж з клоуном здатний лікувати гикавку

Родина ще мріє про фігуру клоуна Рональда в людський зріст

31-річна Тейлор Гекінг та її 40-річний чоловік Адам з Річмонда (Вірджинія, США) дуже люблять мережу ресторанів McDonald's. Мабуть, навіть занадто. Нещодавно пара перетворила свій будинок на справжній храм шанувальників бренду. У ньому навіть є вітраж з клоуном Рональдом Макдональдом, від якого стає ніяково.

Як пише Metro, подружжя пофарбувало стіни в червоний, на одній з них з'явився великий логотип McDonald's (до слова, оригінальна вивіска з 70-х), а на полицях, меблів і підвіконнях - десятки атрибутів з особистої колекції Тейлор та Адама, придбаних на барахолках та в мережі.

Фото: Taylor Gecking / Caters News Agency

За словами подружжя, все почалося саме з вітражу з клоуном. Одного разу вони побачили його на "блошиному ринку" і з того часу вже не змогли зупинитися. І цей вітраж Тейлор вважає найдорожчим у своїй колекції атрибутики.

"Не важливо, які ще предмети з'являться в моїй колекції, вікно Рональда Макдональда завжди буде моїм улюбленим. Хоча я відчула справді дитяче захоплення, коли ми повісили гігантський знак на стіні", - зізналася вона.

Фото: Taylor Gecking / Caters News Agency

Фото: Taylor Gecking / Caters News Agency

Найбільше дівчина мріє додати до колекції фігуру Рональда Макдональда, який сидить на лаві, але поки це придбання "виходить за рамки" сімейного бюджету.

  • Розкішний маєток Френка Сінатри з басейном, тенісним кортом і гаражем на 24 машини не можуть продати вже 15 років. За цей час його ціна опустилася до смішного.
  • У США продають будинок з трилера "Мовчання ягнят", але поки безуспішно - ще б пак, в ньому жив маніяк Буффало Білл. А тим часом старим особняком можна пройтися за допомогою віртуального туру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії