Лайм

Переможниця "Холостяка" Анна Богдан розповіла, як приховувала стосунки з героєм шоу

Пара живе разом вже 3 місяці

Герой "Холостяка-11" Михайло Залівако і його обраниця Ганна Богдан залишилися разом після закінчення реаліті-шоу. За правилами проекту вони не могли говорити про це до завершення показу у травні 2021 року. Парі довелося приховувати свої стосунки протягом 3 місяців, і Анна розповіла, як їм це вдалося.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk/

"Найскладніше - це мовчати. Мовчати про те, яка ти щаслива. Саме такою була умова проекту. Нам із Мішею було заборонено розповідати комусь про те, що ми разом, поки не вийде останнє пост-шоу "Як вийти заміж", - написала дівчина в Instagram. - Цілих три місяці спільного життя ми не виходили з дому... а якщо і виходили, то в різний час! У різних місцях парковали машини, відмовляли собі в банальному "сходити на побачення". Всього кілька разів ми дозволяли собі вночі прогулятися в парку, одягнувши капюшони і маски на обличчя!"

За словами Анни, найскладніше було приховувати вибір Михайла від друзів, які постійно намагалися дізнатися його "по-секрету". Втім, парі вдалося знайти в такій ізоляції свої плюси.

"Ми з Мішею просто цілодобово розмовляли. Говорили про все... про дитинство і школу, про рідних, про майбутнє і бажання. І це нас дуже сильно зблизило. Ми дізналися сильні і слабкі сторони кожного, знаємо як підтримати одне одного", - розповіла вона.

  • Раніше Анна Богдан показала, як виглядала після розлучення з екс-головю Офісу президента Андрієм Богданом. В один із найскладніших періодів свого життя дівчина набрала 16 зайвих кг і перестала собі подобатися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.