Лайм

Китаєць купив "безпечну" кобру і дозволив їй спати в ліжку - до ранку він ледь не втратив ногу

Після інциденту чоловік твердо вирішив - ніяких більше змій

Житель Китаю на ім'я Сяо Лю давно мріяв про кобру, яка могла б жити просто у нього вдома. Чоловік знайшов надійний, як йому здалося, онлайн-магазин і купив метрового улюбленця, якого продавці назвали неотруйним і безпечним. На радощах китаєць не просто випустив змію вдома, а навіть дозволив їй спати з ним в одному ліжку. Щоправда, до ранку він ледь не втратив ногу.

Як пише Global News, кобра виявилася неготовою до настільки різкого розвитку стосунків з новим господарем, і як тільки Лю заснув, вона вкусила його в області стегна. Незважаючи на те, що продавці запевнили китайця в безпеці улюбленця, він вирішив викликати швидку. І не дарма. Рахунок йшов буквально на секунди.

Фото: Pixabay

Медики доволі швидко встановили, що Лю обдурили - кобра виявилася отруйною і дуже небезпечною. Укус викликав серйозне пошкодження шкіри на нозі чоловіка і без термінової медичної допомоги історія могла б загончіться ампутацією або ще гірше - смертю.

На щастя, екстремалу встигли надати своєчасну допомогу. Як тільки чоловік встав на ноги, він одразу ж зв'язався з продавцями того самого магазину. Там запевнили, що перед відправкою видаляли небезпечні залози кобри, але, вочевидь, сталася якась помилка.

Чи має намір китаєць судитися з продавцями, не відомо. Але один корисний висновок він для себе вже зробив точно - ніяких більше змій у домі. А тим паче - в ліжку.

  • Дивіться також на theLime, як жінка з голими руками кинулася на ведмедя, тому що нікому не можна ображати її собачок.
  • Фотограф показав, як смішно сплять білки, і люди назвали його щасливчиком - не кожному щастить побачити таке наживо. Чоловікові вдалося сфотографувати, як у нього за вікном дрімає ціла родина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації