Лайм

Найстрашніший день в моєму житті: донька Маші Єфросиніної ледь не загинула на гірськолижному курорті

Життя дівчинці врятував шолом

Маша Єфросиніна розповіла, як ледь не втратила свою дочку. Це сталося на гірськолижному курорті в Австрії, і Нані було тоді всього 5 років. Сьогодні дівчині вже 17, а її зіркова мама досі згадує цю історію зі сльозами на очах.

Хворобливими спогадами телеведуча поділилася у свіжому випуску свого YouTube-проекту "Іспит", героїнею якого стала акторка Наталка Денисенко. За словами Єфросиніної, 12 років тому її дочка розбилася на лижах. "Вона лежала і у неї по шолому стікала кров з голови. Вона не рухалася, і я думала, що це все", - згадує вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

На щастя, життя дівчинки тоді врятували, але серйозних травм уникнути не вдалося. У Нани були пошкоджені всі кінцівки, і вона кілька місяців провела в клініці. Телеведуча впевнена, що її дочка вижила завдяки шолому, який в момент падіння був у неї на голові.

Після цього страшного інциденту зіркова мама спалила весь одяг, в якому була її дочка, за винятком шолома - його вона берегла, як рятівну річ.

"З тих пір я жодного разу не була в горах, - зізнається Марія. - Наночці вже 17, але це, напевно, був найстрашніший день у моєму житті. Я це забути не можу. Іноді я дивлюся на її шрами на ніжках, і кажу їй, що це найкрасивіші шрами в житті, і що їй завжди буде, що розповісти своїм хлопцям".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі