Лайм

Злата Огнєвіч пообіцяла "гарячий" сезон "Холостячки" та показала нові фото зі зйомок

Співачка продовжує інтригувати шанувальників проекту

Героїня 2 сезону шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася новими фотографіями зі зйомок. Телеканал СТБ уже відзняв перший епізод, в якому співачка познайомилася з претендентами на її серце, однак глядачі його побачать тільки восени.

35-річна артистка обіцяє, що новий сезон реаліті буде незабутнім. "Ох і гарячий буде сезон. Це найпрекрасніше літо!", - заінтригувала Злата дописувачів в Instagram.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Огнєвіч також розповіла, що перед початком проекту вона дуже хвилювалася, і не знала, як пройде перша вечірка. Але реальність перевершила всі її очікування.

"Кожен чоловік зміг мене здивувати. Всі учасники харизматичні, цікаві. Вони прочитали мої інтерв'ю, вивчили біографію, дізналися, що я люблю. Багатьом вдалося натиснути на потаємні кнопочки моєї душі. Ніколи не подумала б, що за один вечір я зможу політати на гвинтокрилі, погладити коня, побувати на концерті і навіть пірнути на дно океану по перлину! Відкрию секрет: перший електричний розряд стався", - поділилася враженнями від знайомства з хлопцями героїня "Холостячки-2".

Для першої вечірки дизайнери проекту підібрали Златі Огнєвіч сукню, яку глядачі не оцінили. Більшість назвали її сценічною і не відповідною для шоу такого формату.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

  • Раніше героїня 2 сезону шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як зустріла перший день літа. Співачка знялася у спокусливій фотосесії, в якій постала в образі гарячої сицилійки.
  • А також розповіла про смерть старшого брата. Його життя обірвалося ще до народження майбутньої співачки, і ця трагедія залишила великий відбиток на її родині.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава