Лайм

Акторки "Дизель Шоу" показали свої образи з випускного: пишні сукні, корсети та тонкі брови

Яна Глущенко, Маруся Грицук, Юлія Мотрук, Вікторія Булітко згадали свої випускні вечори

Поки українські школярі готуються до випускних вечорів та дошивають наряди, знаменитості згадують, як вони прощалися зі школою. Акторки "Дизель Шоу" поділилися архівними фотографіями у святкових сукнях та розповіли, як вони провели останнє свято дитинства.

Яна Глущенко зізналася, що дуже довго вибирала собі наряд, і в підсумку зупинилася на корсетній сукні із золотистою спідницею та квітковим верхом. "А ще перед випускним мені вискубали та пофарбували брови, в результаті залишилися дві тоненьких ниточки", - згадує акторка.

Яна Глущенко Фото: dizelstudio.com

Що стосується самого свята, то гумористці теж є, що пригадати. "Також ми готували розважальну програму - я повинна була вести прогноз погоди. Спеціально купила біле простирадло, вирізала з неї карту України і під час свята була ведучою прогнозу погоди", - поділилася Яна.

Але найбільше запам'яталося закінчення випускного. Через затемнені вікна ресторану вони пропустили світанок, а додому добиралися на машинах по 10 осіб у кожній.

Юлія Мотрук, яка нещодавно приєдналася до команди "Дизель Шоу", на своєму випускному була в пишній сукні з корсетом. Актокра згадує, що ледве влазила в прохід бару, де проходило свято.

Юлія Мотрук Фото: dizelstudio.com

Мотря (так її називають колеги) розповіла, що випускний був класичним: з танцями та світанком. Але був один момент, який їй запам'ятався на все життя.

"На урочистій частині всім учням вручали грамоти, а мені і моїй подрузі чомусь не вручили, а ми були шкільними активістками. І тут проявився мій бунтарський характер - коли моїй подрузі мер міста вручив медаль, я закричала: "Поцілуй його! "Загалом, шокувала і вчителів, і батьків", - згадує зірка.

Маруся Грицук та Вікторія Булітко показали фотографії з останнього дзвінка. Тоді образи на лінійках були у всіх однакові: шкільні форми, білі фартухи, банти на голові та атласні стрічки випускника.

Маруся Грицук Фото: dizelstudio.com

Вікторія Булітко Фото: instagram.com/bulitka

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності