Лайм

Переможець "Євробачення" Сальвадор Собрал приїхав до Києва та заспівав українською: відео

Португалець виконав пісню "Обійми"

Португальська співак Сальвадор Собрал знову повернувся до Києва, де у 2017 році виграв "Євробачення". Увечері 17 червня музикант дав концерт на терасі "Всі. Свої", порадувавши слухачів переможною піснею Amar Pelos Dois та новими роботами. Також португалець підготував українцям музичний подарунок.

Несподівано для глядачів Сальвадор виконав хіт гурту "Океан Ельзи" - "Обійми". Це стало приємним сюрпризом не тільки для українських шанувальників його творчості, а й для ОЕ.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Океан Ельзи (@okeanelzy_official)

"Обійми" з португальським настроєм. Просто літній вечір в Києві, просто португалець Сальвадор Собрал, переможець Євробачення-2017, просто несподівано виконав українську пісню на своєму концерті", - підписали музиканти фрагмент виконання їх пісні.

Потім "Обійми" прозвучали в дуеті з Джамалою. "Неймовірно тепло. І справа не в погоді. Португалія завітала до нас. В обіймах Сальвадора Зібрала та океану емоцій сьогодні", - написала співачка під відео з концерту.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

Сальвадор Собрал представляв Португалію на "Євробаченні-2017" з піснею яку йому написала сестра Луїза. В ліричний композиції Amar Pelos Dois співається про серце, яке, "все витримає та зможе любити за двох". Ця пісня стала для музиканта особливою. У Сальвадора був вроджений порок серця, і його життя врятувала пересадка органу.

  • Після складної операції Сальвадор Собрал погладшав та змінив імідж. Тепер замість довгого волосся співак носить акуратну стрижку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй