Лайм

Всі говорять про популярного блогера з Києва, який обдурив дитину просто на вулиці: що сталося

Хто такий блогер Волошин і що сталося у Києві

Користувачі соцмереж обговорюють курйоз, який стався у Києві минулими вихідними: популярний TikTok-блогер Олександр Волошин просто на вулиці подарував юній підписниці iPhone 11, та коли помічник блогера опустив камеру, хлопець буквально вирвав смартфон із рук дитини.

Фрагмент неприємної ситуації публікує Telegram-канал "Київ Оперативний", повне відео інциденту також з'явилося в YouTube.

Блогер Волошин оголосив пошук підписників у центрі Києва та пообіцяв подарувати iPhone 11 першому зустрічному, який підписаний на його канал у TikTok. Опитавши кілька людей, хлопець зустрів жінку з дитиною - дівчинка й справді виявилася підписницею.

Волошин вручив дитині смартфон, але через кілька хвилин почав вимагати його назад. Почувши відмову матері, запропонував "перерахувати на карту 2 тисячі гривень". Жінка за кадром знову відмовилася та запропонувала викликати поліцію, після цього блогер буквально вирвав iPhone з рук дівчинки.

Фото: YouTube

Як помітили уважні користувачі, незабаром після інциденту блог Волошина на TikTok, а також його сторінка в Instagram стали тимчасово недоступними. Сам блогер ситуацію ніяк не коментує.

  • Хто такий Олександр Волошин?

За життям Александар Волошина (@voloshyn_97) в Instagram та TikTok стежать понад мільйон підписників. Блогер ділиться своїми буднями, хизується стильним одягом, розповідає про купання з дельфінами та своє особисте життя. Час від часу хлопець влаштовує акції для фоловерів, але, здається, повернути довіру до них буде вже не так просто.

Фото: Instagram

Тим часом в Instagram з'явився так званий тимчасовий акканут Волошина, в якому говориться: "Не поспішайте робити висновки! Ви не знаєте всієї правди! Слідкуйте, завтра розповім!" Але чи справді він належить блогеру, невідомо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також