Лайм

Серфер чекав на хвилю, а прийшла голодна акула: більшу частину емоцій на відео довелося "запікати"

Зняти момент вдалося завдяки камері GoPro

Мешканець Австралії на ім'я Роджер Ессіг займався серфінгом, як раптом з води показався несподіваний гість. До цього серфер зустрічав тільки доброзичливих морських жителів, але нова зустріч могла для нього закінчитися трагічно.

Як пише видання News.com.au, 42-річний чоловік насолоджувався затишшям в очікуванні великої хвилі у 200 метрах від пляжу Ганнаматта. Коли він зрозумів, що заплив далеко, з води несподівано з'явилася акула. Хижачка перебувала на відстані одного метра, і у австралійця стали з'являтися думки, що йому не врятуватися.

Фото: Кадр з відео

"Мене шокувало, що я не помітив, як вона підкрадається до мене, поки не побачив її пащу в метрі від себе. Це було найстрашніше. Я просто втратив контроль та запанікував", - поділився Роджер.

Потім Ессіг став з усіх сил гребти до берега, супроводжуючи свою втечу від акули потоком лайки. На щастя, хижачка не стала довго гнатися і серфінгіст благополучно дістався берега.

"Якби я побачив, як вона підпливає до мене, у мене могла б бути інша реакція, але тільки тому, що це було так близько, це було незбагненно", - згадував він.

Рождер зізнається, що вперше за 35 років плавання в океані він вперше зіткнувся з акулою, в якій впізнав небезпечний для людини плоскоголовий семижаберний вид. До цього Ессін зустрічав тільки дельфінів.

Незважаючи на небезпечний інцидент, австралієць не має наміру зав'язувати з серфінгом. Правда, перший час підкорюватиме хвилі не так далеко від берега.

  • Чоловік вирушив на риболовлю і сам ледь не став уловом. Від цього відео стає не по собі, адже у воді недосвідченого рибалки чекав хижак.
  • У ПАР сім'я знайшла в басейні незваного гостя - триметровий крокодил сховався у них від дощу. Рептилію дістали з басейну за допомогою ласо, і це зовсім не легка робота.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024