Лайм

Українська модель несподівано вийшла заміж за француза, з яким минулого року розійшлася

Пара зійшлася, не витримавши довгої розлуки

Фіналістка другого сезону "Супермодель по-українськи" на Новому каналі Вікторія Маремуха вийшла заміж француза на ім'я Луї. Ця новина стала несподіванкою для шанувальників моделі, адже минулого році дівчина розірвала стосункии з іноземцем.

Про свій новий статус Вікторія оголосила в Instagram. Новоспечена дружина опублікувала фотографію обручок та зворушливе відео з розпису, який пройшов у Києві.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Victoria Mare (@vicky_mare)

"Майже для всіх наше одруження було сюрпризом, ми дійсно нікому не говорили і не збиралися. Так ми собі вирішили з Луї. Але в момент щастя захотілося їм поділитися, - зізналася модель. - Знали тільки батьки і близькі друзі, і те не всі".

Що стосується весілля, то воно відбудеться, як тільки "всі французькі родичі вакцинуються". З датою та місцем проведення свята пара ще не визначилася.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Victoria Mare (@vicky_mare)

Віка та Луї познайомилися в Києві, на вечірці спільного друга. У грудні 2019 роки хлопець покликав кохану заміж, і вона погодилася. Пропозиція руки і серця була неймовірно зворушливою та романтичною. Француз вручив українці каблучку в місті закоханих - Парижі.

Однак вже в серпні 2020-го модель повідомила, що вони з Луї розійшлися, пояснивши це тим, що їх роман не витримав чергової кризи. Маремуха зізнавалася, що рішення розійтися було обопільним. Коли пара знову зійшлася - невідомо. У травні 2021-го Вікторія опублікувала спільні кадри з Луї та процитувала "Маленького принца": "Розлука навчить тебе любити по-справжньому".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Victoria Mare (@vicky_mare)

  • 27-річна співачка Аріана Гранде вийшла заміж за 25-річного агента з нерухомості Далтона Гомеса. Весільна церемонія відбулася в режимі повної таємності 15 травня, а недавно виконавиця показала перші фотографії з урочистості .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про ветерана війни Терена, який став новим "Холостяком"

Головним героєм Холостяка 13 став військовослужбовець Олександр Терен Будько - що відомо про захисника, який втратив ноги

Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну

Представник Латвії на Євробаченні-2024 співак Dons заспівав українською пісню Teresa & Maria alyona alyona і Jerry Heil - відео

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Тяжкохворий Брюс Вілліс показався з маленькою онучкою Луеттою - який вигляд має 69-річний актор, який хворий на деменцію