Лайм

Принцеса Євгенія показала милі фото з чотиримісячний правнуком Єлизавети II

Внучка королеви регулярно показує маленького сина

Принцеса Євгенія поділилася милими фотографіями зі своїм сином Августом, який з'явився на світ 4 місяці тому. Нові кадри правнука Єлизавети II зачарували шанувальників королівської сім'ї по всьому світу.

Внучка британської королеви є покровителькою організації Elephant Family, яка спільно з фондом The Real Elephant Collective організувала виставку в лондонському парку Грін-парк. Євгенія з маленьким сином відвідали захід та зробили кілька кадрів.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Princess Eugenie (@princesseugenie)

Принцеса показала малюкові дерев'яні статуї слонів та познайомила його зі слоненям-тезкою. "У стаді The Tea Timers є чудове слоненя на ім'я Ассам Август, і мені було дуже приємно познайомити з ним мого Августа", - поділилася внучка Єлизавети II.

Дописувачі Євгенії залишили багато приємних слів в коментарях та подякували, що вона ділиться з ними частинкою свого життя. Багато відзначили, що Август на фотографіях дуже милий, а комусь він здався надто серйозним.

Принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк вперше стали батьками 9 лютого. Одружилися вони у 2018 році, хоча до цього зустрічалися протягом восьми років. Весілля пройшло в каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку, де вінчалися Меган Маркл та принц Гаррі.

  • У січні 2021 принцеса Євгенія та Джек Бруксбенк відзначили третю річницю заручин. З нагоди пам'ятної дати внучка королеви Єлизавети II поділилася архівним знімком з чоловіком, зробленим в цей день.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування