Лайм

Поводився як із твариною: четверта жінка подала до суду на Меріліна Менсона

Ешлі Морган Смітлайн звинуватила рокера в насильстві

Модель Ешлі Морган Смітлайн стала четвертою жінкою, яка подала позов проти Меріліна Менсона через жорстоке поводження, пише People.

Фото: https://www.instagram.com/ashleylindsaymorgan/

36-річна Смітлайн заявила, що більше 10 років тому під час стосунків із рокером зіштовхнулася з психологічним, сексуальним і фізичним насильством. Менсон, справжнє ім'я якого Брайан Ворнер, нібито насильно її утримував, ґвалтував, бив і навмисне заподіяв емоційний стрес.

"Я була принижена. Зі мною поводилися, як із твариною, - сказала вона. - Я живу в постійному страху навіть зараз. Я шукаю справедливості, тому що хочу рухатися вперед і зцілитися від жахливого насильства, з яким зіштовхнулася. Я хочу, щоб Брайан Ворнер був притягнутий до відповідальності раз і назавжди".

Фото: https://www.instagram.com/marilynmanson/

У позові згадується кілька випадків зґвалтування, порізів, побиття, перелом носа, а також випадок, коли Менсон вирізав свої ініціали на нозі Смітлайн.

Представник 52-річного рокера відкинув звинувачення моделі. "В її твердженнях так багато брехні, що ми навіть не знаємо, з чого почати. Ці стосунки тривали менше тижня у 2010 році, і з тих пір Менсон не бачив міс Смітлайн", - сказав він.

Крім Ешлі Морган Смітлайн, позови проти Меріліна Менсона подали ще троє: актриса Есме Б'янко, його колишня помічниця Ешлі Волтерс і жінка, яка не розкрила свою особистість.

  • Раніше поліція штату Нью-Гемпшир видала ордер на арешт Меріліна Менсона. Користувачів мережі насмішили звинувачення, які висунув проти нього місцевий фотограф.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності