Лайм

Тіна Кароль випустила кліп на пісню "Красиво" - на відміну від анонсу оголення у відео немає

Співачка показала пристрасні танці в ліфті

30 червня Тіна Кароль анонсувала вихід нового кліпу "Красиво", з'явившись перед фанами повністю оголеною. Шанувальники вирішили, що це кадри з майбутнього відео, але побачивши прем'єру залишилися розчаровані.

Відеоряд з'явився на YouTube-каналі виконавиці 1 липня. На кадрах Тіна опиняється в ліфті у діловому костюмі та на роликах. Під час підйому на 30 поверх співачка починає танцювати, поступово скидаючи з себе одяг. Далі Кароль згинається під музику у сексуальному комбінезоні, що імітує відкрите боді.

"Рух ліфта символізує підйом наших почуттів, коли ми сліпо закохуємося. Пісня "Красиво" - це ода сміливої дівчини, яка любить тільки тому, що такий її вибір!", - прокоментувала свою роботу артистка.

Нагадаємо, у проморолику Тіна Кароль постала сидячи на підлозі без одягу. Голе тіло виконавиці обвив великий королівський пітон.

"А змія з попереднього поста де? Я думала змія в кліпі буде", "Я все чекала змію з превью і не побачила", "Тіна, після оголених знімків з пітоном в офісному костюмі, застебнутому до підборіддя? Взагалі несподівано-майстер інтриг", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/tinakarol_fantina

  • Раніше Тіна Кароль представила свічку у вигляді себе. Вона видає аромат сандалу і "оспівує красу жіночого тіла і неосяжність душі". Ось тільки фанам доведеться розщедритися - воскова фігурка Тіни Кароль коштує 1800 гривень.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова