Лайм

Гвен Стефані та Блейк Шелтон показали фото зі свого таємного весілля

Пара одружилася після шести років стосунків

Співачка Гвен Стафані та кантрі-музикант Блейк Шелтон стали чоловіком і дружиною минулими вихідними. Весілля було таємним і шанувальники не могли бачити, як все відбувалося. Пара вирішила довго не томити фанів, і вже показала перші знімки з церемонії.

Подружжя опублікували на своїх instagram-сторінках серію фотографій, зроблених на святі. Для важливого дня співачка вибрала два весільні образи.

Фото: instagram.com/blakeshelton

Під вінець 51-річна Гвен пішла у класичній пишній сукні з глибоким декольте, а потім переодяглася у більш зручне вбрання. Для вечірки співачка вибрала міні, яке поєднувала з чобітьми в ковбойському стилі на високих підборах та коротшою фатою з вишитими квітами та бантом.

Фото: instagram.com/blakeshelton

Наречений вбрався в темні джинси, білу сорочку з метеликом в тон та чорну жилетку. Для офіційної частини 45-річний Блейк накинув класичний піджак.

Фото: instagram.com/blakeshelton

Приватна церемонія відбулася в суботу, 3 липня, на ранчо Шелтона в Оклахомі. Спеціально для свята на ділянці побудували маленьку капличку, яку прикрасили квітами та іншими весільними атрибутами.

Фото: instagram.com/gwenstefani

Для співачки цей шлюб став другим. Першим чоловіком Стефані був музикант Гевін Россдейл, від якого вона народила трьох синів. Шелтон був одружений двічі, але дітей у нього немає.

Гвен та Блейк познайомилися в 2015 році на зйомках вокального шоу The Voice, де обидва були суддями. Через деякий час музиканти стали зустрічатися, і через шість років стосунків одружилися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також