Лайм

Всі говорять про камінг-аут Melovin'а на Atlas Weekend: де ми вже бачили схожий перформанс

Ви теж подумали про Maneskin, правда?

Українські ЗМІ та користувачі соцмереж активно обговорюють камінг-аут Melovin'а, представника України на "Євробаченні-2018", на сцені фестивалю Atlas Weekend 2021 у Києві. Увечері 5 липня артист публічно заявив про свою бісексуальність, поцілувавши модель Марго Верховцеву, а після цього - хлопця з балету.

Відео камінг-ауту та фото зі сцени одразу ж розлетілися соцмережами, і на це є дві причини. По-перше, зізнання Melovin'а якимось чином зникло з прямого ефіру каналу M1 (його генпродюсер вже пояснив причину та звинуватив у цьому самого артиста); по-друге, перформанс музиканта нагадав глядачам фішку італійського гурту Maneskin, переможців "Євробачення-2021".

Після фіналу "Євробачення" соцмережами ще довго ходили фотографії, на яких зображені поцілунки фронтмена Maneskin Даміано Давида з барабанщиком Ітаном Торчіо або ж гітаристом Томасом Раджі.

Даміано Давид і Томас Раджі Фото: Getty Images

А через місяць після пісенного конкурсу музиканти навідалися з концертом до Польщі, де Даміано Давид так само в знак підтримки прав ЛГБТ-спільноти поцілував на сцені гітариста Томаса Раджі.

"Ми вважаємо, що всім потрібно дозволити робити це без будь-якого страху, - заявив тоді зі сцени Давид. - Ми вважаємо, що кожен має бути вільним, і має бути тим, ким він, чорт забирай, хоче".

На сцені Atlas Weekend 2021 Melovin раптово поцілував модель та відкриту лесбійку Марго Верховцеву, після цього вирушив на зустріч колезі з групи підтанцьовки і також злився з ним у поцілунку. Вимовляти промов співак не став, лише підняв над собою прапор ЛГБТ.

Фото: Instagram / @melovin_official

Незабаром після виступу на особистій сторінці в Instagram Melovin звинуватив канал M1 в цензурі, так як там нібито вирізали цей фрагмент з ефіру. На ранок вівторка генпродюсер каналу Сергій Перцев заявив, що режисер прямого ефіру гадки не мав про задуми артиста, а вже тим більше не може бути мови про цензуру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпісуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швідше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024