Лайм

Біллі Айліш випустила новий кліп з 25 каскадерами на машинах

Режисером музичного відео "NDA" стала сама співачка

Біллі Айліш прогулялася серед машин, які небезпечно пролітали повз неї у новому кліпі на пісню NDA. Трек з'явиться на її другому студійному альбомі Happier Than Ever, який вийде 30 липня.

У музичному відео Біллі йде вночі по темній вулиці і співає про труднощі, пов'язані з підтриманням таємних стосунків на очах у публіки. Під час приспіву навколо неї починають в різні боки ганяти автомобілі, піднімаючи клуби пилу. Згідно із заявою, кліп був знятий з одного дубля.

"Це одне з найулюбленіших відео, які я зрежисирувала", - зізналася 19-річна співачка, на рахунку якої вже 7 кліпів.

NDA (розшифровується як "угода про нерозголошення") - п'ятий сингл Біллі Айліш, випущений напередодні виходу альбому Happier Than Ever. Йому передували My Future, Your Power, Lost Cause і Therefore I Am, два з яких також обзавелися кліпами.

  • У попередньому кліпі Lost Cause Біллі вже не сумує, а тверкає в піжамі і грає з подругами в твістер. Ця робота не схожа на більшість її попередніх кліпів.
  • У музичному відео Your Power на одну з найулюбленіших пісень Біллі Айліш її обвиває гігантська змія, від якої вона навіть не намагається звільнитися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці