Лайм

Disney завершила зйомки фільму "Русалочка" - за цей час головна акторка стала старше на три роки: фото

Для юної дівчини це перша велика роль в кіно

Студія Disney завершила зйомки фільму "Русалочка" - кіноадаптації культового мультфільму про принцесу Аріель. Головна акторка, афроамериканка Холлі Бейлі, підтвердила цю новину, опублікувавши перше промо-фото картини.

Дівчина показала в Instagram кадр зі зйомок, на якому героїня зображена з хвостом русалки. У підписі до фото актрисаорка написала, що на прослуховування вона прийшла у 18 років, а на момент завершення зйомок їй виповнився 21 рік. "Ми нарешті зробили це", - підкреслила Холлі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Halle (@hallebailey)

За три роки Бейлі дуже подорослішала і стала справжньою красунею. У своєму блозі юна акторка публікує фотографії в бікіні, демонструючи свою витонченою фігуру.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Halle (@hallebailey)

Для Холлі це перша велика роль в кіно, і їй відразу довелося зіткнутися з хейтом. Більшість в багнети сприйняли новину про те, що диснеївську Русалочку зіграє темношкіра акторка. Однак виконавиця головної ролі відзначала, що намагається не звертати уваги на весь негатив.

"Русалочка" - музичний фільм режисера Роба Маршалла. Він є кіноадаптацією до однойменного мультфільму 1989 року, який сам заснований на однойменній казці Ганса Крістіана Андерсена.

Фото: wikipedia.org

Фільм розповість про русалочку Аріель, дочку короля Тритона, яка все життя живе у підводному світі, але мріє стати людиною. Одного разу вона рятує потопаючого принца та закохується в нього. Щоб жити на суші з коханим, морська принцеса зважується на угоду з чаклункою Урсулою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля