Лайм

Жінці відстрочили тюремне ув'язнення, щоб вона могла підтримати дочку на Олімпіаді в Токіо

Суд пішов назустріч матері гімнастки Джордан Чайлз

Американській шахрайці відстрочили тюремне ув'язнення на 30 днів, щоб вона підтримала на Олімпійських іграх у Токіо свою дочку-спортсменку. 20-річна Джордан Чайлз виступить у складі збірної США на змаганнях зі спортивної гімнастики, пише NY Post.

Фото: https://www.instagram.com/jordanchiles/

Джину Чайлз мали ув'язнити 27 липня - в той же день, коли її дочка виступить на літній Олімпіаді. Адвокати жінки подали клопотання про відстрочку терміну на 30 днів, щоб дозволити Джині "підтримувати доньку протягом усієї Олімпіади".

"Це дало б дочці пані Чайлз додатковий час, щоб отримати емоційну підтримку і керівництво з боку матері у такий важливий період її життя", - заявили адвокати, і прокуратура не стала заперечувати.

Раніше Джина Чайлз зізналася, що привласнила понад 1 мільйон доларів у клієнтів своєї фірми з управління комерційною нерухомістю. Їй загрожувало до 20 років ув'язнення, але вона уклала угоду зі слідством і визнала себе винною по одному пункту звинувачення в шахрайстві. Жінку засудили до року ув'язнення. Як тільки вона вийде з в'язниці, їй також доведеться повернути вкрадене.

Хоча Чайлз не поїде в Токіо разом із дочкою, вона зможе спостерігати за змаганнями не з-за ґрат, а вдома.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків