Лайм

Ведучий Анатолій Анатоліч став багатодітним батьком і показав кумедне фото з сином

Хлопчик отримав незвичайне ім'я

Український телеведучий Анатолій Анатоліч втретє став батьком: його дружина Юлія Бойко (Юла) народила хлопчика. Про це шоумен розповів в Instagram, опублікувавши кумедне фото з пологового будинку.

"Ми з Юлою стали батьками втретє, - написав щасливий батько. - Сьогодні, 20 липня, о 13:13 з вагою 4060 кг і зростом 55 см у нас з'явився син Ніл! Гарний, хороший, відчуваю - розумний і з хорошим почуттям гумору".

Фото: https://www.instagram.com/anatoliyanatolich/

Під час пологів Анатолій був поруч із дружиною, і цей досвід вразив його до глибини душі.

"Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, прекрасно, важко, фантастично і ще купа інших епітетів. Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Спасибі партнерським пологам, - подякував він. - Люди, які провели цей день з нами, лікарі з неймовірною витримкою і добротою. Я б панікував, але мені не дали такої можливості".

Анатолій і Юлія разом вже 12 років і виховують двох доньок - 10-річну Алісу і 8-річну Лоліту. У своєму Instagram Юла пояснила значення незвичайного імені їхнього сина.

"Ми довго думали, як назвати сина, і вибрали ім'я, яке повністю відображає внутрішній світ нашої родини. Ми вибирали коротке міжнародне ім'я, сильне, з прекрасним значенням і характеристиками. І важливо, щоб у ньому була буква "Л", як у кожного з нас. Ім'я означає "чемпіон". І коли ми побачили сина, переконалися, що інакше його назвати просто не можна! - написала вона. - Наш син. Наш Ніл".

Жінка додала, що всі три їхні дитини народилися в один час: Аліса - о 13:15, Лоліта - о 13:05, а Ніл - о 13:13.

  • Раніше колишній "Холостяк" Нікіта Добринін розповів про досвід партнерських пологів і розвінчав популярний міф про те, що після цього жінка стає для чоловіка непривабливою.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності