Лайм

Ерік Клептон відмовився виступати на заходах, що вимагають підтвердження вакцинації від COVID-19

Раніше музикант критикував вакцину AstraZeneca

Британський рок-музикант Ерік Клептон заявив, що не виступатиме на заходах, які вимагають від відвідувачів доказів вакцинації від коронавірусу, пише The Guardian.

"Я не буду грати на жодній одній сцені, де аудиторію дискримінують, - заявив 76-річний гітарист. - Якщо не передбачено присутність усіх людей, я залишаю за собою право скасувати шоу".

Фото: Wikipedia

Таку позицію музикант висловив у відповідь на заяву британського уряду, що до кінця вересня відвідувати клуби і масові заходи можна буде лише за наявності паспорта вакцинації.

Раніше Ерік Клептон вже критикував вакцинацію від COVID-19. У травні в Telegram-каналі ковід-скептика Робіна Монотті він поділився негативним досвідом вакцинації AstraZeneca. За словами музиканта, він "важко" відреагував на щеплення і навіть засумнівався в тому, "чи зможе знову грати на гітарі".

Ерік Клептон вважається одним із найвпливовіших і найвідоміших гітаристів світу. Його тричі включали в Зал слави рок-н-ролу, а в 2004 році він був нагороджений рицарським Орденом Британської Імперії. На його честь був названий астероїд 4305 Clapton, відкритий Гарвардською обсерваторією в 1976 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий