Лайм

Королеві Єлизаветі подарували в'язану копію її палацу - 92-річна майстриня в'язала його 2 роки

Довжина виробу - 5 метрів

У Сандрінгемському палаці в Норфолку з'явилася його в'язана версія. Копію заміської резиденції королеви Єлизавети створила 92-річна жителька графства Маргарет Сіман, пише People.

Фото: https://www.instagram.com/elaoglobo/

Зараз 5-метровий виріб виставлений у бальній залі Сандрінгемського палацу, і він дуже вразив королеву. 95-річна Єлизавета оглянула "в'язаний Сандрінгем" під час недавнього візиту, і її реакція повністю задовольнила майстриню. "Це було абсолютно чудово, їй, схоже, дуже сподобалося", - сказала Маргарет Сіман.

Фото: https://www.instagram.com/elaoglobo/

Фото: https://www.instagram.com/elaoglobo/

В'язаний палац включає найрізноманітніші деталі - дерева, квіти, озеро і церкву Святої Марії Магдалини, куди королівська родина традиційно ходить на різдвяну месу. Більш того, у дворі маєтку знайшлося місце і для мініатюрних членів королівської сім'ї - принца Вільяма, Кейт Міддлтон та їхніх дітей.

Фото: https://www.instagram.com/elaoglobo/

Фото: https://www.instagram.com/elaoglobo/

Маргарет Сіман працювала над проектом протягом останніх двох років, і він став для неї чудовою розвагою під час локдауна. Інколи на в'язання йшло до 15 годин в день.

"Хоча ми сиділи вдома, мені ніколи не було нудно, я не прагнула виходити на вулицю або щось в цьому роді. Я була цілком щаслива, коли в'язала Сандрінгемський палац - мені це дуже сподобалося", - сказала майстриня.

Фото: instagram.com/skynews/

Фото: instagram.com/skynews/

Сандрінгем частково відкритий для туристів, тому відвідувачі палацу зможуть побачити його мініатюру до 14 жовтня.

Фото: instagram.com/skynews/

  • Раніше королева Єлизавета зайнялася виробництвом пива, і це не перший її алкогольний бізнес. Маєток королеви випустив власну лінійку IPA і біттера.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil