Лайм

Тренер збожеволів від радості після перемоги австралійки на Олімпіаді. Його реакція - справжнє золото

Реакція Діна Боксолла розвеселила соцмережі

Тренер олімпійської чемпіонки з плавання Аріарн Тітмус з Австралії дав усьому світу майстер-клас із радості. Емоційна реакція Діна Боксолла потрапила на відео і зробила його зіркою соцмереж.

Фото: twitter.com/AUSOlympicTeam/

На літній Олімпіаді в Токіо 20-річна Тітмус обійшла американку Кейті Ледекі у фіналі запливу на 400 метрів вільним стилем і завоювала золото. Побачивши це, її тренер почав кричати, зірвав маску, вибіг у глядацьку зону і почав боксувати повітря. Така реакція не на жарт налякала дівчину з персоналу, яка не ризикнула підходити до Боксолла занадто близько.

У мережі відео з Діном Боксоллом стало хітом, і люди жартують, що за свою підтримку тренер заслужив окрему золоту медаль. "Якщо мій тренер не буде реагувати так на мою велику перемогу, тоді мені вона не потрібна", - написала австралійська тенісистка Дар'я Гаврилова у Twitter. "Дійсно дикий - в хорошому сенсі. Кожному варто пережити таку перемогу", - коментують в YouTube.

Фото: https://twitter.com/Tokyo2020

  • Організатори Олімпійських ігор відповіли на курйозні чутки про антисекс-ліжка для спортсменів. Ірландський гімнаст навіть провів "краш-тест" ліжка і розвінчав міф.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео