Лайм

Сажотруси знайшли лист Санті 60-річної давності та відшукали автора - такого сюрпризу пенсіонер не чекав

65-річний британець має намір залишити лист на пам'ять дітям

У британському містечку Ворксоп в димоході старого будинку сажотруси знайшли лист Санта-Клаусу, написаний понад 60 років тому. За допомогою соцмереж співробітники служби розшукали і його автора, і такого сюрпризу вже 65-річний Роберт Кремптон точно не чекав.

У бесіді з BBC Кремптон згадав, що писав листа разом з батьком в 1961-му році. Тоді він дуже просив Санту подарувати йому на Різдво ковбойський костюм, пістолети та капелюх. Нехай і не в точності, але "Санта" все ж виконав бажання хлопчика: він отримав шестизарядний револьвер, кобуру і значок шерифа.

Фото: BBC

Сьогодні Роберт Кремптон живе в графстві Суррей. Він сподівається отримати знайдений лист від теперішніх власників його будинку дитинства та залишити дочкам "на пам'ять".

  • Читайте також на theLime, як вчені знайшли спосіб прочитати складений кілька разів лист 17 століття, не розкриваючи його. Дізнатися зміст унікального листа допоміг рентген.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір