Лайм

Скарлетт Йоханссон подала позов проти Disney через "Чорну вдову"

Актриса незадоволена випуском фільму на стрімінговій платформі Disney +

Скарлетт Йоханссон подала позов проти The Walt Disney Co, пише The Hollywood Reporter. Актриса, яка зіграла Наташу Романофф у декількох фільмах Marvel, стверджує, що випуск "Чорної вдови" на стрімінговій платформі Disney + порушив її контракт.

Фото: https://www.instagram.com/black.widow/

Через пандемію вихід "Чорної вдови" був відкладений на рік. У липні 2021 роки фільм дебютував по всьому світу, а також на Disney + за додаткові 30 доларів. У скарзі Йоханссон йдеться, що Disney пожертвували касовим потенціалом фільму, щоб розширити свій стрімінговий сервіс.

"Чому Disney відмовився від касових зборів у сотні мільйонів доларів і випустив картину в кінотеатрах, коли театральний ринок слабкий, замість того, щоб почекати кілька місяців, поки цей ринок відновиться? - йдеться у скарзі. - Це рішення прийняли почасти тому, що Disney побачив можливість просувати свою стрімінгову платформу за допомогою фільму пані Йоханссон, тим самим залучаючи нових передплатників".

Згідно зі звітом Wall Street Journal , зарплата Скарлетт Йоханссон багато в чому залежала від касових зборів фільму, і рішення розмістити "Чорну вдову" на Disney +, ймовірно, обійдеться їй у 50 мільйонів доларів.

У відповідь Disney заявив, що компанія "особливо засмучена безсердечною зневагою позову до жахливих і тривалих глобальних наслідків пандемії COVID-19".

"Disney повністю виконала контракт пані Йоханссон, і, крім того, випуск "Чорної вдови" на Disney + значно розширив її можливості заробити додаткову компенсацію понад 20 мільйонів доларів, які вона отримала на сьогоднішній день", - додали в компанії.

Актриса тим часом стверджує, що в Disney знали, що онлайн-показ блокбастера відверне глядачів від кіно, і вони вчинили так свідомо і навмисно. Йоханссон впевнена, що "Чорна вдова" провалилася в світовому прокаті через Disney +, заробивши на сьогоднішній день трохи більше 318 мільйонів доларів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео