Лайм

Вийшов альбом Біллі Айліш Happier Than Ever: Хотіла б записати його заново, це були найкращі дні в моєму житті

Happier Than Ever став другим у дискографії співачки

Біллі Айліш випустила другий студійний альбом Happier Than Ever, який ще до прем'єри встановив рекорд на Apple Music - платівка отримала 1028000 попередніх замовлень, що не вдавалося ще жодному релізу.

Happier Than Ever зібрав 16 пісень, серед яких є вже представлені раніше My Future, Lost Cause, Therefore I Am, NDA та Your Power. Продюсером альбому так само виступив брат виконавиці Фіннеас О'Коннелл.

Фото: Instagram / @billieeilish

Розмірковуючи про нову платівку в Instagram, Біллі Айліш розповіла про велику любов до кожної пісні в її трек-листі. "Мене буквально лякає думка про те, щоб випустити їх у світ, де кожен зможе їх послухати. Мені хочеться плакати", - написала вона.

За словами виконавиці, робота над Happier Than Ever дозволила їй рости над собою, рефлексувати та самореалізуватися. Період запису Айліш назвала одним з кращих в її житті. "Я б хотіла повернутися в часі та записати цей альбом заново, тому що це були одні з кращих днів у моєму житті".

Слухаємо Happier Than Ever на Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil