Лайм

З'явилося відео побиття танцюриста Дорофєєвої співробітником УДО в Києві

Інцидент потрапив до об'єктива вуличної камери спостереження

У мережі з'явилося відео нападу співробітника УДО Євгена Беспалого на 22-річного Євгена Гончаренка, танцюриста з балету Наді Дорофєєвої. Як повідомлялося раніше, хлопець отримав сильний удар в голову, через що у нього стався крововилив у мозок. Лікарі ввели Гончаренка в стан медикаментозної коми.

Інцидент стався 1 серпня в Києві на Великій Васильківській, 72А. Гончаренко з приятелями вийшли з місцевого клубу, як раптом Безпалий, який ішов на зустріч, напав на компанію. Відео публікує Obozrevatel.

Одна з вуличних камера спостереження зняла, як співробітник УДО врізався в одного з друзів Гончаренко, після чого штовхнув і самого танцюриста. Судячи з усього, Безпалому зробили зауваження, після чого він повернувся до компанії і вдарив Гончаренка по обличчю. Впавши, хлопець також вдарився головою об тротуар.

Про інцидент своїм підписникам в Instagram повідомила Надя Дорофєєва.

Фото: Instagram / @nadyadorofeeva

Незабаром після інциденту в УДО підтвердили, що нападник є чинним військовослужбовцям. В УДО почали службове розслідування, а Беспалого відсторонили від виконання службових обов'язків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків