Лайм

Колишня дружина Остапчука розповіла про угоду, яку підписав ведучий: Багато пунктів порушив

Олена Войченко дала нове інтерв'ю

Володимир Остапчук підписав угоду, згідно з якою нібито зобов'язується не обговорювати свою колишню дружину Олену Войченко на публіці і не вплутувати в конфлікт їхніх дітей. Однак порушив її.

Про це екс-дружина ведучого заявила в новому інтерв'ю "Слава +". "Я письмово просила його припинити в публічній площині брехати, обговорювати мене як матір дітей. Якщо він хоче обговорювати мене як коханку, дружину, будь ласка, - каже Войченко. - У нас є угода, в якій написано, що він цього робити не буде. Він підписав її ще в травні, але багато пунктів порушив".

Фото: instagram.com/olenavoychenko

За словами Олени, вона не дозволяє собі розповідати всі неприємні речі, які Володимир робить вже довгі роки, хоча їх вже "стільки, що вистачить на 5 інтерв'ю".

Войченко зізнається, що досі не може налагодити здорові стосунки з колишнім чоловіком, тому запропонувала йому обговорювати всі моменти через його нову дружину, Христину Гірняк.

"Я пропонувала Володимиру, тому що у нас діалог не виходить. Мовляв, я розумію, що ви з Христиною обговорюєте всі моменти, вона радить. Давай ми будемо з нею безпосередньо це вирішувати. Можливо, нам буде простіше", - згадує Олена. Однак шоумен відмовився.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються