Лайм

Творці "Кріпосної" показали нових героїв 3 сезону: найвідразливіша пара серіалу

Актори Марія Машкова та Федір Лавров розповіли про своїх персонажів

У 2021 році на каналі СТБ виходить 3 сезон серіалу "Кріпосна", головну роль в якій замість Катерини Ковальчук виконає російська акторка Соня Прісс.

Окрім головної героїні, продовження "Кріпосної" готує ще кілька нових облич. Серед них - негативні персонажі Рогніда Василівна і Євген Антонович Безус у виконанні російських акторів Марії Машкової і Федора Лаврова.

Фото: https://www.instagram.com/stbua/

"Їх сміливо можна назвати однією з найбільш відразливих пар фільму - пихаті, жорстокі, владні", - повідомляє канал СТБ в Instagram.

Рогніда - головна світська заміжня красуня Києва, негласний лідер жіночого київської громади і ініціатор багатьох світських подій. Її немилість - вирок для будь-якої дами або кавалера. Її чоловік, статський радник Євген Безус, - зрадник, якому Рогніда вирішує помститися.

"Рогніда зарозуміла, владна і самотня, - розповіла про свою героїню Марія Машкова, дочка режисера Володимира Машкова. - Коли я почала читати сценарій, мені вона не дуже сподобалася. Але коли я дійшла до фіналу, зрозуміла, що дуже хочу зіграти таку героїню. Насправді, вона дуже гаряча жінка всередині, просто хоче любові і не отримує її. І коли Рогніда дізнається, що її чоловік її зрадив, вона вирішує йому помститися дуже нестандартним способом".

Фото: https://www.instagram.com/stbua/

"Безус - негативний персонаж. Він досить далекий від мене, і я сподіваюся, що я не такий негідник, як він. Мій герой - кар'єрист, який домігся свого становища хитрими шляхами. Так він став статським радником, а це дуже високий чин. Безус живе собі в втіху - в негативному сенсі цього слова", - розповів Федір Лавров.

Фото: https://www.instagram.com/stbua/

У коментарях фанати "Кріпосної" гадають, коли серіал вийде на СТБ - у вересні або жовтні. Продюсери ділитися датою прем'єри поки не поспішають.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Злата Огнєвіч показала каблучку: співачку вітають із заручинами

Злата Огнєвіч показала фото з каблучкою - шанувальники почали вітати співачку із заручинами - що відомо про особисте життя зірки

Ніно Катамадзе висловилася про концерти у Росії та розповіла, де мешкає її 16-річний син

Ніно Катамадзе заявила, що раніше виступала у Росії, бо не мала іншого вибору - співачка розсекретила, де живе її 16-річний син

Закликали світ підтримати Україну: Гіларі Свенк та Алісса Мілано стали амбасадорами United24

Алісса Мілано та Гіларі Свенк звернулися до світу із закликом допомогти Україні - акторки долучилися до підтримки платформи United24