Лайм

Кемерон Діас відмовилася від акторської кар'єри заради сім'ї - актриса пояснила своє рішення

48-річна зірка щаслива жити простим сімейним життям

Останній фільм за участю Кемерон Діас вийшов у 2014 році, і з тих пір 48-річна актриса ніде не знімалася. У новому інтерв'ю Кевіну Харту вона пояснила, чому перервала успішну кар'єру, яка налічує понад 40 фільмів.

Кемерон Діас з чоловіком Бенджі Медденом, гітаристом і бек-вокалістом групи Good Charlotte Фото: Getty Images

"Десь у 40 років я почала розуміти, що в моєму житті є так багато речей, яких я не торкалася і з якими не справлялася. Зніматися весело, мені це подобається. Я люблю грати. Але я дійсно хотіла управляти своїм життям. Моє рутинне життя - це те, з чим я можу впоратися сама, - сказала Діас. - Після цих змін я почуваюся повноцінною".

Зірка зазначила, що після відмови від акторської кар'єри змогла зробити те, на що раніше у неї не вистачало часу, наприклад, зустріти чоловіка Бенджі Меддена і створити сім'ю. У грудні 2019 року у пари з'явилася дочка Реддікс.

Зірка фільмів "Маска", "Весілля кращого друга", "Дещо про Мері", "Ангели Чарлі", "Ванільне небо", "Банди Нью-Йорка", "Відпустка за обміном", "Дуже погана училка" зізналася, що вже віддала 100% своїй кар'єрі, і зараз в її житті "просто інший час".

"Це найцікавіше, що я колись робила у своєму житті: мати сім'ю, бути заміжньою, мати дитину. Це просто найкраще, що може бути, - сказала вона. - У мене більше немає того, що потрібно віддати фільму. Вся моя енергія тут".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ