Лайм

На шоу "Танці з зірками-2021" назвали імена двох членів журі - хто складе компанію Максиму Чмерковському

Глядачі залишилися розчаровані

Трохи більше місяця тому стало відомо, що першим суддею нового сезону шоу "Танці з зірками" став Максим Чмерковський, а тепер автори оголосили імена інших членів журі.

18 серпня на сторінці шоу в Instagram з'явився пост, в якому сказано, що в 2021 році разом з героєм першого українського "Холостяка" оцінювати виступи зіркових учасників знову будуть хореограф Влад Яма та прима-балерина Катерина Кухар.

Фото: instagram.com/tanci1plus1

Шанувальники шоу залишилися розчаровані, адже в цьому сезоні вони чекали нових облич. "Скільки можна вже?", "Але говорили ж, що нові судді будуть", "Ви все ж не чуєте глядачів. Вас скільки просили якраз цих людей замінити. А ви наполегливо продовжуєте їх туди садити", - обурюються глядачі.

  • Раніше стало відомо, що новою учасницею "Танців з зірками-2021" стала колишня підопічна Monatik'а, співачка Lida Lee. У свою чергу зірка кинула виклик колезі по сцені - співакові Melovin.
  • Олександра Зарицька зізналася, що поміняла партнера на "Танцях з зірками" ще до прем'єри шоу. Напарник, який був у вокалістки KAZKA спочатку, не вірив в її сили.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого