Лайм

Tayanna і Джамала випустили спільний трек до Дня Незалежності - слухаємо пісню "Моя Земля"

Прем'єра кліпу відбудеться 24 серпня

Напередодні Дня Незалежності Tayanna і Джамала підготували українцям музичний подарунок - спільний трек "Моя Земля". Це розповідь про місця сили і музичну подорож від краю і до краю нашої неймовірної красивої країни.

"Моя Земля" розкриває нас обох, а ще передає те відчуття безмежної любові до рідної землі, яким нам хочеться поділитися зі слухачами напередодні свята Незалежності. Ми прагнули створити надихаючу композицію про Україну як місце сили, колиску неймовірних талантів і унікальної, приголомшливої краси. І, здається, нам це вдалося", - прокоментувала Tayanna.

Співачка додала, що це перший дует в її творчій кар'єрі, і вона рада, що він стався саме з Джамалою. "Я дуже поважаю творчість Джамали, люблю її як артиста, тому для мене було великою честю запросити її заспівати в дуеті", - зазначила вона.

"Дякую, Tayanna за кльову й легку колабу, яку хочеться співати голосно на всю країну", - сказала Джа.

  • Тиждень тому Джамала отримала іменну табличку на "Площі зірок" у Києві. На церемонію відкриття власної зірки співачка прийшла з сім'єю - чоловіком Бекіром та синами Еміром і Селім-Гіраєм.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування