Лайм

Тіна Кароль і Мей Маск вибрали однаковий костюм українського бренду: фото

Вартість вбрання - 630 євро

20 серпня Тіна Кароль з'явилася в ефірі "Сніданку 1+1" в блакитному костюмі українського бренду J'amemme. Цікаво, що цей наряд раніше пригледіла для себе мама Ілона Маска - 73-річна Мей.

Співачка опублікувала в "сторіз" фотографію свого ранкового образу і позначила дизайнера. Артистка одягла пліссірованний наряд з поясом і доповнила бежевими босоніжками з відкритим носом.

Фото: instagram.com/tina_karol

Мей Маск вибрала цей костюм для вечері в Римі в липні цього року. Мама знаменитого винахідника підвернула рукава, щоб відкрити прикраси на руці, і додала яскравий акцент - смугасту сумочку з бахромою.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Maye Musk (@mayemusk)

На сторінці бренду в Instagram сказано, що вартість костюма 630 євро (близько 20 тисяч гривень). J'amemme заснований дизайнером Юлією Ярмолюк у 2018 році. Бренд уже встиг себе зарекомендувати як в Україні, так і в США. Марка два роки поспіль брала участь в нью-йоркському Тижні моди.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від J'amemme (@jamemme)

  • Мей Маск не вперше вибирає речі українських дизайнерів. У 2019 модель з'явилася на публіці у костюмі бренду Valery Kovalska насиченого синього кольору, а доповнила свій ансамбль чорним обручем Ruslan Baginskiy.
  • Дивіться також на theLime, як Ксенія Мішина повторила образ Ірини Федишин. Акторка з'явилася у сукні з еко-шкіри, яку вже одягала співачка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми