Лайм

На шоу "Холостячка 2" показали першого учасника - хто побореться за кохання Злати Огнєвіч

33-річний хірург-стоматолог вразив співачку образом принца на білому коні

17 вересня на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра другого сезону шоу "Холостячка", героїнею якого стала Злата Огнєвіч. 35-річна співачка серйозно налаштована знайти на проекті свою любов, і одним із претендентів на її серце став Роман Васильєв - стоматолог-хірург із Одеси.

Фото: https://www.instagram.com/god_of_dentistry/

"Що можна зробити заради дівчини?! Особливої дівчини, талановитої, харизматичної, сексуальної Злати Огнєвіч. Цієї осені буде вибух емоцій, почуттів, відвертостей!" - написав учасник "Холостячки 2021" в Instagram.

Роману Васильєву 33 роки, крім улюбленої роботи він також захоплюється спортом і верховою їздою. На зустріч із "Холостячкою" Огнєвіч Роман приїхав на білому коні і з букетом квітів, чим приємно її вразив.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Роман Васильєв (@god_of_dentistry)

Глядачі шоу схвалили учасника і вже пророкують йому перемогу. "Цей учасник сам міг би стати "Холостяком", видно, що впевнений і харизматичний", - пишуть у коментарях.

Раніше Злата Огнєвіч говорила, що погодилася взяти участь в романтичному реаліті, щоб зустріти любов і створити міцну сім'ю. Раніше у співачки були невдалі стосунки, які закінчилися болючим розставанням.

Фото: https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

"Мій шлях до себе розпочався рік тому після болючого розриву відносин, навіть довелося відвідувати психотерапевта... І ось, я впоралася і дякую за досвід, який мені допоміг зрозуміти - чого ж хочу я! - говорила вона. - Я йду на "Холостячку", щоб зустріти чоловіка своєї мрії і створити разом прекрасну, люблячу сім'ю".

  • Після новин про розставання першої "Холостячки" Ксенії Мішиної з Алесандром Еллертом переможець шоу несподівано привітав актрису з річницею. Фанати сподіваються, що пара знову разом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024