Лайм

Олег Винник, Оля Цибульська та інші знаменитості зворушливо привітали Україну з Днем незалежності

24 серпня незалежній Україні виповнилося 30 років

Олег Винник, Оля Цибульська, переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха, Ivan Navi, Катя Бужинська та інші знаменитості записали зворушливе відео, яким привітали українців з Днем незалежності. Кожен з учасників ролика розповів "24 Каналу", якою бачить свою країну.

Для деяких України - незалежна, ще зовсім молода, але дуже амбітна країна. Деякі ж бачать її сильною, самостійною та квітучою.

У короткому ролику також з'являються естрадний виконавець Андрій Заліско, модель Єлизавета Ястремська, володарка титулу "Міс Україна Всесвіт 2020", скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

  • 24 серпня українці святкують 30-річчя з Дня незалежності країни. З цього приводу в різних містах України з 22 по 24 серпня в рамках програми "Ти у мене єдина" проходять святкові заходи. Увечері у вівторок в центрі Києва на НСК "Олімпійський" відбудеться урочистий концерт "Незалежність у Нашій ДНК. День незалежності країни", в рамках якого виступлять понад 30 виконавців і гуртів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ