Лайм

Гурт ABBA випустить нові пісні - вперше за 39 років

Реліз пісень кілька разів відкладався

Гурт ABBA запустив новий веб-сайт під назвою Abba Voyage, закликаючи фанатів проявити інтерес до нового проекту. Очікується, що це буде тур з голограмами, про який шведський квартет оголосив ще в 2016 році.

Як пише BBC, для шоу також будуть випущені 5 пісень, реліз яких кілька разів відкладався. Таким чином музиканти хочуть віддячити шанувальникам за їхнє терпіння. Про плани випустити нові пісні гурт повідомляв у 2018 та 2020 роках.

Фото: Getty Images

Один з учасників колективу Бьорн Ульвеус підтвердив, що нова музика точно вийде в 2021 році. "Це не той випадок, коли це може статися, це точно відбудеться", - сказав він The Herald Sun.

Веб-сайт Abba Voyage запущено 26 серпня з загадковим зображенням чотирьох планет, що світяться, і датою 2 вересня. Очікується, що в шоу будуть задіяні Abba-tars зірок, які виконують такі хіти, як Waterloo, Dancing Queen і Mamma Mia.

Голограми планують транслювати на сцені в спеціально побудованому театрі в Лондоні, де фанати також зможуть подивитися документальний фільм про повернення легендарного квартету.

Гурт ABBA утворився у 1972 році. За роки існування колектив випустив вісім студійних альбомів, які були продані тиражем 350 млн копій по всьому світу. Останній раз гурт виступав у 1982 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші