Лайм

Японська принцеса відмовилася від мільйонів, які запропонували їй через весілля з простим студентом

Виплата мала допомогти дівчині почати нове життя в США

Японська принцеса Мако відмовилася від королівського життя і виходить заміж за свого давнього коханого - студента юридичного факультету. Дівчина також відкинула урядову допомогу в розмірі 1,3 млн доларів (143 млн ієн), які мали допомогти їй почати нове життя, пише Insider.

Фото: Reuters

Весілля принцеси Мако та її нареченого, 29-річного Кея Комуро, відбудеться наприкінці 2021 року. Після цього пара переїде в США і має намір жити без допомоги уряду Японії.

Про заручини дочки імператора і простолюдина стало відомо у 2017 році. Закохані познайомилися майже 10 років тому під час навчання у Міжнародному християнському університеті в Токіо. Комура вже живе в США, вчиться на юриста і отримає результати кваліфікаційних іспитів у грудні. Після цього хлопець має намір працювати в американській юридичній фірмі, звідки йому вже надійшла пропозиція.

Згідно лондонській газеті Times, бабуся Мако, колишня імператриця Мічіко, називала її "наївною" і закликала припинити стосунки зі студентом ще у 2017 році. Причиною такого прохання стало те, що мати Комуро була залучена до фінансової тяжби на суму 4,3 млн ієн.

Незважаючи на несхвалення сім'ї, принцеса сповнена рішучості створити родину зі своїм коханим. "Для нас шлюб - необхідний вибір, щоб жити. Ми незамінні одне для одного, і ми спираємося один на одного в щасливі й нещасливі часи", - заявила вона.

  • Принцеса Мако - не перша представниця японського імператорського двору, яка вирішила жити звичайним життям. Раніше цим же шляхом пішла її кузина Аяко, яка, втім, прийняла грошовий подарунок уряду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту