Лайм

Оля Полякова розповіла про кризу у стосунках із чоловіком

11 вересня Оля і Вадим Полякови відсвяткують 16-річчя шлюбу

Оля Полякова та Маша Єфросиніна почали спільний YouTube-проект Взрослые девочки, в якому обговорюють теми, що хвилюють жінок. Перший випуск співачка і телеведуча присвятили стосункам у довгому шлюбі, і Оля Полякова зізналася, що зараз вони з чоловіком Вадимом переживають кризу.

Фото: https://www.instagram.com/polyakovamusic/

"Я з Вадиком весь час раніше розмовляла, ми були кращі друзі. Але в якийсь момен ... Я усвідомила, що у мене на протязі 15 років шлюбу не було жодного разу кризи в стосунках із ним, але зараз нас штормить. І нас штормить тихо. Я усвідомлюю нудьгу. У якийсь момент ти розумієш, що ти вже дорослий, незалежний, діти підросли. Ти на це дивишся, і задаєшся питанням: і все? це кінець? Зрозуміло, що жінка не зайнята йде і знаходить собі коханця, розваги, ще щось. А жінка зайнята десь сублімує", - сказала 37-річна Полякова.

Співачка розповіла, що раніше в їхніх відносинах було багато пристрасті і бурхливих сварок.

"Пам'ятаю, тікала з машини в ліс, а він за мною. Дряпали одне одному обличчя. Сьогодні цього немає. З одного боку я цього вже й не хочу, але це, напевно, і підігріває всю пристрасть, - сказала вона. - Так, закінчується пристрасть, регулярний секс, романтизм. Але ти живеш із людиною для комфорту, у вас спільні діти, спільні цілі, ви дружите. Якщо плюсів більше, ти прощаєш ці мінуси".

Бізнесмен Вадим Поляков на 15 років старший за свою дружину. Пара одружилася незабаром після знайомства, коли Ольга завагітніла дочкою Машею. У їхньому шлюбі також народилася друга дочка Аліса.

  • Раніше Маша Єфросиніна поділилася ніжним фото з чоловіком Тимуром на честь 18-ї річниці весілля. Пара одружилася у 2003 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами