Лайм

"Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила подробиці першої вечірки: Чоловіки взяли дуже високу планку

Перший випуск нового сезону покажуть на ТБ за два тижні

17 вересня глядачі каналу СТБ побачать перший випуск реаліті "Холостячка-2", в ході якого Злата Огнєвіч познайомиться з претендентами на її серце. Щоб запам'ятатися, чоловіки влаштують для героїні незабутні короткі побачення.

"Під час першої вечірки - знайомства з чоловіками - відбувалися якісь неймовірні речі! Ніколи не думала, що за один вечір можу політати на вертольоті, пірнути в океан за перлиною, побувати на концерті... До мене навіть приїхав справжній принц на білому коні! Я ніколи не могла уявити, що все це може статися в моєму житті за один вечір", - розповіла співачка виданню "Телеграф".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

За словами Огнєвіч, учасники робили все можливе, щоб підкорити її серце. "Усі чоловіки взяли дуже високу планку. Можу сказати, що цей сезон "Холостячки" буде дуже цікавим, неймовірно яскравим, емоційним і дуже екстремальним", - пообіцяла зірка.

Тим часом автори продовжують розкривати імена учасників другого сезону. Уже відомо, що боротися за увагу Злати Огнєвіч будуть 33-річний стоматолог-хірург Роман Васильєв, 32-річний ресторатор Вінченцо Дулепа, 38-річний фрідайвер Андрій Хветкевич та 30-річний каскадер Павло Богда.

  • Раніше Злата Огнєвіч знялася у чуттєвій фотосесії, в якій позувала в стильному осінньому образі. У новій зйомці співачка продемонструвала витончену фігуру та підкреслила всі переваги.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil