Лайм

Як виглядають маленькі принци Гаррі та Вільям у 5 сезоні серіалу "Корона": фото

Хлопчика з рудим волоссям було знайти непросто

Творці серіалу "Корона" знайшли юних акторів, які у 5 сезоні зіграють синів принцеси Діани та принца Чарльза. Образ маленького принца Гаррі на екрані втілить 7-річний Тедді Хоулі, а роль його старшого брата, принца Вільяма, виконає 11-річний Тімоті Самбор.

Видання The Sun зазначає, що знайти рудоволосого хлопчика на роль молодшого онука Єлизавети II було непросто. Автори навіть замислювалися про те, щоб перефарбувати потенційному акторові волосся, щоб той дійсно був схожий на герцога Сассекського.

Кадр зі зйомок 5 сезону серіалу "Корона" Фото: Splash

Днями юні актори були помічені на зйомках на аеродромі Дансфолд, графство Суррей, разом з Елізабет Дебікі, яка в новому сезоні зіграє принцесу Діану.

Єлизавети Дебікі в ролі принцеси Діани та Тімоті Самбор в ролі принца Вільяма Фото: Splash

Роль принца Чарльза виконає Домінік Уест, а королеву Єлизавету зіграє зірка "Гаррі Поттера" Імельда Стонтон. Джонатан Прайс візьме на себе роль принца Філіпа, а Джонні Лі Міллер приєднався до акторського складу в якості прем'єр-міністра Джона Мейджора.

5 сезон "Корони" вийде на Netflix у 2022 році. Події в новому сезоні, який бути завершальним, розвиваються на тлі розпаду шлюбу принца Чарльза та принцеси Діани.

Принцеса Діана з синами Гаррі та Вільямом Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір