Лайм

Конор Мак-Грегор кинувся з кулаками на хлопця Меган Фокс просто на червоній доріжці MTV Video Music Awards

Хлопчина з реклами у метро знайшов спосіб нагадати про себе

Епатажний боєць MMA та зірка київських станцій метро Конор Мак-Грегор відвідав церемонію MTV Video Music Awards в Нью-Йорку та наробив там галасу. Відомий задирака кинувся з кулаками на репера Machine Gun Kelly, бойфренда акторки Меган Фокс ("Трансформери"). Бійки не сталося тільки завдяки компанії бодігардів.

Як уточнює Entertainment Tonight, Мак-Грегору просто не сподобався зовнішній вигляд "ванільного хлопчини" поруч з Меган Фокс. Пізніше боєць заявив, що навіть не знає його імені, та битися нібито з ним не збирався, так як б'ється "тільки з бійцями".

"Абсолютно нічого [не відбулося]. Не знаю. Він просто з'явився, і я... не знаю. Я не знаю цього хлопця, - розвів руками Мак-Грегор. - Я б'юся тільки зі справжніми бійцями і точно не б'юся з дрібними ванільними реперами [...] Я нічого не знаю про нього, крім того, що він з Меган Фокс".

Machine Gun Kelly та Меган Фокс Фото: Instagram / @meganfox

Як зазначає видання, група бодігардів завадила Мак-Грегору вчинити бійку, втім боєць встиг виплеснути у бік пари свій напій. Machine Gun Kelly та Меган Фокс не стали коментувати цей інцидент та пройшли до сцени, на якій відбулася церемонія MTV Video Music Awards.

  • До слова, кліп одеситки Таню Муїньо для репера Lil Nas X та його пісні Montero отримав на MTV Video Music Awards головну нагороду. Кліп року, в якому музикант спокушає сатану, також відзначили за кращу режисуру та найкращі візуальні ефекти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували