Лайм

Шеннен Догерті розповіла, як живе з раком грудей 4 стадії: Не виглядаю хворою

Актриса живе діяльним і повним життям

Шеннен Догерті, яка лікується від раку грудей, розповіла, як змінилося її сприйняття хвороби. Якщо рік тому вона підводила підсумки життя і збиралася записати прощальне відеозвернення для близьких, то зараз намагається не фокусуватися на своєму діагнозі.

Фото: https://www.instagram.com/theshando/

"Я відчуваю, що на мені лежить відповідальність перед суспільством - говорити про рак і, можливо, більше інформувати людей про те, що люди з 4 стадією дуже живі і дуже активні, - сказала вона People. - Мій чоловік каже, що ви б ніколи не подумали, що у мене рак. Я ніколи особливо не скаржуся. Я не говорю про це. Зараз це просто частина мого життя".

50-річна актриса знялася у фільмі Lifetime List of a Lifetime (Список на все життя) про жінку з раком молочної залози. На відміну від головної героїні, у Шеннен Догерті немає списку бажань, які вона хотіла б утілити.

"Думаю, що складати список бажань у моїй конкретній ситуації дивно, тому що це означає, що я намагаюся все закінчити, перш ніж мій час вийде. Мені дуже подобається, що списку немає, тому що я збираюся найдовше жити з раком. Якби мені довелося назвати одне бажання, це було б просто життя. Це єдине, що в моєму списку на даний момент", - сказала вона.

Фото: https://www.instagram.com/theshando/

Догерті вперше діагностували рак грудей у 2015 році. Через два роки лікування вона увійшла в ремісію, але в 2020 році з'ясувалося, що хвороба повернулася і прогресувала до 4 стадії. З тих пір актриса "Беверлі Хіллз 90210" спростовує міфи про хворих на рак 4 стадії.

"Я не хочу, щоб люди думали, що людина з раком 4 стадії падає, не може рухатися, потрапляє в хоспіс і не може працювати. Вас так швидко списують, навіть якщо ви сповнені сил, здорові, щасливі і хочете піти працювати, - розповіла вона. - Всі ми смертні. Я могла б прожити набагато довше, ніж той, хто абсолютно здоровий".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil