Лайм

Клієнт поскаржився на погану воду в готелі - виявилося, з крана течуть кристали метамфетаміну

Наркотична речовина потрапила гостю в око

Гість готелю Super 8 у місті Порталес (штат Нью-Мексико, США) виявив, що з крана тече вода з незрозумілими кристалами. В ході експертного аналізу було встановлено: це метамфетамін.

Як пише Daily Mail, постоялець знайшов наркотик, коли вмивався, один з кристалів потрапив йому в око. Пізніше таку ж речовину знайшли в інших частинах готелю - в раковині іншого номера і всередині льдогенератора.

Фото: newmexico.org

Це викликало побоювання, що метамфетамін міг потрапити в систему водопостачання, тому воду перекрили, а готель тимчасово закрили для відвідувачів. Департамент громадських робіт перевірив якість води в інших будівлях міста і з'ясував, що вона не забруднена. У поліції намагаються знайти винних у іниденті.

Метамфетамін - потужний стимулятор, що викликає сильне звикання. Речовина має форму білого кристалічного порошку без запаху і гіркого смаку.

За даними Національного центру статистики охорони здоров'я, з 2012 по 2018 рік рівень смертності від передозування метамфетаміном збільшився майже в п'ять разів.

  • У Китаї відкрили готель з білими ведмедями за склом Polar Bear. Він викликав обурення у зоозахисників - вони закликають гостей триматися подалі від цього готелю і будь-якого іншого закладу, який отримує прибуток від страждань тварин.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм