Лайм

Супермодель Лінда Євангеліста зізналася, що її "спотворила" косметична процедура

Зірка постраждала після контурної пластики

Супермодель 90-х Лінда Євангеліста назвала причину, чому зникла з поля зору громадськості, поки її колеги-ровесниці продовжували будувати успішну кар'єру.

Лінда Євангеліста у 2015 році Фото: https://www.instagram.com/lindaevangelista/

В Instagram 56-річна зірка подіумів розповіла, що в 2016 році зробила контурну пластику, після якої залишилася "назавжди деформованою". У моделі трапився рідкісний побічний ефект, який фактично збільшив кількість її жирових клітин замість зменшення.

"Моїм фоловерам, які задавалися питанням, чому я не працюю, поки кар'єра моїх ровесниць процвітає. Причина в тому, що я була жорстоко спотворена процедурою, яка зробила прямо протилежне тому, що обіцяла, - написала Євангеліста. - Вона збільшила, а не зменшила кількість моїх жирових клітин, і залишила мене назавжди деформованою навіть після двох болючих, безуспішних коригувальних операцій".

Модель сказала, що побічний ефект не тільки зруйнував її життя, але і "відправив у цикл глибокої депресії, глибокої печалі і глибокої відрази до себе". "В процесі я стала відлюдником", - зізналася вона.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Євангеліста вирішила публічно розповісти свою історію, щоб повернутися до нормального життя. Також вона хоче подати в суд на компанію, яка несла відповідальність за результат процедури.

"Я так втомилася так жити. Я б хотіла вийти за двері з високо піднятою головою, незважаючи на те, що більше не виглядаю як я", - сказала вона.

У контурній пластиці тіла, яку зробила Євангеліста, використовуються низькі температури для зменшення жирових відкладень у певних областях тіла. Описуючи "дуже рідкісний, але серйозний побічний ефект", Євангеліста сказала, що жирові клітини в місці лікування ростуть більше, і не зовсім зрозуміло, чому це відбувається.

Лінда Євангеліста (зліва) і Крісті Тарлінгтон Фото: https://www.instagram.com/lindaevangelista/

Лінда Євангеліста прославилася в 1990-х роках як одна з групи молодих супермоделей, що прикрашають світові подіуми високого класу і обкладинки ведучого глянці. Разом з Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл і Крісті Тарлінгтон Євангеліста знялася в знаменитому кліпі Джорджа Майкла Too Funky.

  • Актриса показала страшні наслідки невдалої пластики носа, після якої їй доведеться рік чекати нової операції. Спроба стати красивішою поклала кінець кар'єрі Гао Лю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців